5 Easy Facts About ubat kuat tahan lama Described



Because this aspect is crucial to Search engine marketing, you need to have a technique to increase the quantity and high quality of backlinks.

Selain itu, aktiviti kilang memproses getah dan minyak kelapa sawit juga menjadi punca kepada pencemaran air.

Tatkala anda mencapai saiz yang diidamkan, anda boleh berhenti daripada menggunakannya dan penambahan tersebut akan kekal, meninggalkan anda zakar yang lebih panjang, besar dan kuat, dan dengan peningkatan keyakinan dan harga diri.

adalah suatu alat yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam hubungan seks.

Seperti membina otot tubuh badan yang lain. Alat senaman keluaran Guy's Pump adalah satu-satunya alat yang dicipta khusus untuk menguatkan dan membesarkan otot zakar. Ini kerana mutu dan spesifikasinya direka khusus untuk tujuan membesarkan dan menguatkan otot zakar.

Menurut rakan mangsa Zuriha Putih, 49, ketika kejadian dia berada di tingkat bawah bangunan sebelum dikejutkan dengan bunyi dentuman yang kuat di lantai.

“Saya menasihatkan semua peniaga di negeri ini supaya meletakkan tanda harga yang jelas untuk mengelakkan kekeliruan di kalangan pelanggan, terutama mereka yang datang dari luar Kelantan,” katanya.

Use hreflang tags to specify language and state for Google, plus the "content material-language" meta tag to specify the language and nation for Bing.

Of course, if you use Potent Automatic Penis Pump frequently more than an extended time period, your penis will obtain both equally in size and in thickness.

Tremendous AvanaActive component: dapoxetine£4.ninety one for pillSuper Avana is often a drug that's employed to take care of male erectile dysfunction. It prolongs, and can help maintain the penile erection. Super Avana also can help treat ...

A descriptive URL is healthier recognized by serps. A consumer really should be capable to look at the deal with bar and make an correct guess with regards to the articles with the web page in advance of achieving it (e.g., ).

Pam Zakar Stallion merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan read more urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Make certain that Every single of one's Websites have a unique, simple meta description which contains most critical key phrases. These key phrases are Primarily critical mainly because they look in Daring after they match the person’s lookup query (Begin to see the Google Preview underneath).

2018-02-28T17:51:forty two.875-08:00PENAWAR RESDUNG PLG MUJARAB one hundred% AKAR KAYU           KELEBIHAN ANDA MENGGUNAKAN UBAT INIUBAT RESDUNG AKAR KAYU INI SUDAH DIWARISI OLEH PENGAMAL PERUBATAN ISLAM SELAMA  forty TAHUN YANG LALU. DAN IA MERUPAKAN UBAT WARISAN TURUN TEMURUN.Adakah gejala / simptom resdung ini sering menganggu aktiviti seharian lalu menyebabkan anda rasa tidak selesa? Kalau ya, cubalah penawar resdung hari ini juga. Insya Allah Blog ini menyelamatkan mereka yang sedang mengalami masalah Resdung dan Jerawat Kronik, Batuk Berkahak, Bersin, Gatal Hidung, Bernanah dan Sakit Mata dan sebagainya berkaitan dengan resdung. Tanda-tanda Resdung1.Hidung sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.2.Gatal-gatal pada hidung,mata dan telinga terutama bila memakan ayam,udang,ketam,ikan masin dan sambal belacan.three.Bersin bila terkena habuk.4.Berkahak, banyak jerawat, kurang pendengaran/penglihatan, sakit kepala, kelemumur banyak, rambut gugur, nafas berbau (anda tidak tahu nafas anda berbau dan tidak menyenangkan rakan anda..minta nasihat ikhlas dari mereka), gatal kulit dan keputihan (wanita).Kesan-kesan Resdung1.Hilang deria bau2.Pelupa/daya mengingat lemah3.Lubang hidung bengkak dan tersumbatKeadaan ini mengganggu kelancaran kehidupan harian individu tersebut. Jika tidak dibendung, ia akan menyebabkan kerosakan kulit muka, hilang segala deria rasa dan bau, merosakan rongga dan menimbulkan bau yang tidak menyenangkan.Wallahua'aklam yang baik itu semuanya datangnya daripada Allah SWT. dan yang buruk itu datangnya daripada diri saya sendiri.Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh.!Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim Selawat serta Salam kepada Habibuna Saidina Rasulullah Muhammad solallahualaihiwasallam, Saya ingin memperkenalkan anda sejenis ubat daripada serbuk akar kayu herba tradisional untuk melegakan dan mengurangkan simptom resdung dan juga alahan kepada makanan laut.Untuk pengetahuan semua. Saya juga pernah mengalami penyakit resdung yang sangat kronik. Bersin berhari-hari terutamanya di waktu pagi selepas bangkit dari tidur dan di waktu malam, hidung ubat kuat tahan lama gatal, mata merah, berair, dan juga diserang migrain. Sakit dan seksanya hanya tuhan saja yang tahu.Bagi mereka yang sedang mengalami penyakit seperti ini memang tak boleh nak buat sebarang kerja. Jika seseorang itu masih belajar, mereka sanggup tidak pergi kelas, mengulangi ubat kuat tenaga batin pelajaran dan sebagainya. Memang susah nak tumpukan perhatian kepada pengajian. Hendak keluar dengan kawan-kawan pun rasa tidak yakin dengan diri sendiri.Berbagai-bagai jenis ubat dan rawatan telah saya cuba sehingga menghabiskan wang mencecah ribuan ringgit. Namun semuanya tidak memberikan apa-apa kesan. Dengan takdir Allah swt. Alhamdulillah saya diperkenalkan dengan ubat tradisional ini oleh rakan saya dari Kemboja. Ubat ini mampu menyembuhkan penyakit resdung dari dalam.

Details, Fiction and ubat kuat lelaki yang paling berkesan



Mariah dengan beraninya meletakkan gambar ghairah beliau memakai pakaian dalam dengan mesej ucapan selamat hari jadi kepada suami beliau.

2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari incredibly hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada sizzling shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip…. tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit.

amat pntng bg sy cz sy nk melangsungkan perkahwinan bln 3 nie..blh kew seseorg bg taw apew masalah yg sy alami skrg…

ALOR GAJAH - Akibat merampas kekasih orang lain, seorang wanita warga Indonesia dibunuh dan mayatnya dicampak ke dalam perigi sebelum dibakar di ladang tembikai susu, Solok Menggong di sini.

Fairuz (bukan nama sebenar) menceritakan pengalamannya terpaksa dirawat dan menjalani pembedahan pada kemaluan selepas menggunakan produk terbabit.

Your cell/responsive Web-site must provide and render the “higher than the fold" material in less than just one second.

How long your area title has become registered does Use a limited influence on your rankings in search results. The newer your domain the more difficult it could be to obtain a higher rank. To help you offset this, look at purchasing click here a second-hand domain click here title.

membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.

Masturbation: Simply by adjusting the suction within the vacuum pump you should be able to attain mind-boggling orgasms that sense just like the ones attained all through oral sex. Permit’s uncover somewhat solution: masturbation will be the detail that Potent Automatic Penis Pump is utilized for most generally!

You'll be able to even further help your User Interface by incorporating size and density buckets to accommodate different device dimensions and monitor densities.

Guaranteed, penis pumping can involve specific dangers but is established to become completely safe when accomplished in full accordance While using the health care provider’s recommendations. Most often, problems are encountered by those who apply an excessive amount of strain on their penile bodies during the pumping system.

Kebanyakan pelanggan/pengguna mula melaporkan perubahan drastik dalam masa two minggu, dari segi ketegangan & kekerasan. Ada yang mengambil masa sebulan, jika anda menggunakan kaedah secara kerap, anda dapat lihat perubahan dari segi ketebalan yang drastik.

bagi saya semua masalah tu berpunca dari sel darah putih atau imun sistem kite lemah read more utk melawan penyakit/kuman/virus/bakteria…termasuklah barah pangkal rahim nie…dgn sy ada satu prdk mampu merawat dan mencegah jika mengalami barah nie atau penyakit lain cth.

Hanya selepas beberapa sesi penggunaan, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi..iaitu lebih besar…dan lebih panjang.

Examine This Report on penawar kencing manis dan darah tinggi



migraine is a type of maximum headache that will past for days people that uncover themselves troubled with this problem would

#kolestrol #kencingmanis #darahtinggi #demam #selsema #jussihat #gout #tanpapengawet Browse extra wanfad Media Taken off Kawal tekanan darah anda dengan minyak ikan $haklee.

#pzxfresh  #letopboomsalesig  #vivixshakleemurah  #kencingmanisdarahtinggi  #darahtinggi  #diabetes  #jantung  #stroke  #sle  #slipdisc 

The extra convenience insert cushion means that you can rework the nursing pillow into a luxurious little one nest. It can make the ideal bolster seat for Once your little one is Discovering to sit upright. The colorful toys make tummy time extra fun. Can be used in a car or truck seat, pram, large chair, bouncer & stroller. The ClevaCushion is top in its multi-purpose, luxury & consolation. Uses include :

Wasap 0174253466 #pad  #clothpad  #padkain  #tradisional  #period of time  #wanita  #ibu  #mummy  #hamil  #pantang  #berpantang  #confinement  #charcoal  #bamboocharcoal  #likeforlike  #followforfollow  #shoppingday  #letsshopping  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #bazarmurah  #bazarrakyat  #health and fitness  #kanserrahim  #kanserovari  #cyst  #pantyliner 

#vivixshakleemurah  #kencingmanisdarahtinggi  #darahtinggi  #diabetes  #jantung  #stroke  #sle  #slipdisc  #sakitbuahpinggang 

Kita tahu bahawa setiap hari sel badan kita ada yang mati dan ada yang hidup. Daripada kajian yang dilakukan, sejak kita lahir hingga umur twenty five tahun, sel yang hidup lebih banyak dari yang mati. Jadi tiada masalah sangat tentang kesihatan. Tetapi selepas berumur twenty five tahun keatas, apa yang terjadi adalah sel mati lebih banyak dari sel yang hidup. Masa inilah kesihatan badan kita mula menghadapi masalah kesihatan. Kenapi ini terjadi ? Sebenarnya sel kita terjadi hasil dari pengeluaran dari tulang sum sum kita daripada sel stem atau nama lain juga dipanggil sebagai ibu sel atau sel induk dewasa.

should be register nurses. Experience in wound care companies is going to be additional rewards. you should e-mail your resume to cwc_mpc@yahoo.com. Only shortlisted candidate is going to be notify for interview

Selain sakit perut kembung, sakit di sekitar pelvis seakan senggugut ketika haid juga adalah antara tanda kanser ovari. Sakit ini mungkin sebiasa sakit senggugut atau mungkin lebih teruk sehingga perlu berbaring dan ambil ubat tahan sakit.

Nanti later on paras kolestrol dah okay, tekanan darah regular, kencing manis terkawal and all boleh ambil Lecithin pulak.

ten) Kidney Failure – Distressing swelling of the kidney (anatomy irregular). Reduce the standard of urea nitrogen in the feces and include on the individual’s destroyed kidneys. Healing effect on sufferers with significant kidney (Long-term kidney ailment and conclude stage).

Nabi muhammad saw pernah bersabda bahawasanya habbatus sauda boleh mengubati here pelbagai penyakit kecuali mati. Thymoquinone adalah komponen yg terdapat di dalam habbatus sauda yg membantu merawat penyakit kenicing manis serta mengeringkan luka pesakit kencing manis yg mana bertindak utk menghentikan penghasilan glukosa dlm darah selain membantu memperbaiki respon dan insulin penyakit diabetic issues lalu menahan proses infeksi berlaku.

Cranberries  cegah jangkitan saluran kencing dan batu karang & rangsang kulit lebih cerah dan muda

on the web pharmacy assessments generic viagra least expensive viagra on the market British isles viagra gross sales on the web uk venta de viagra generico en espana ideal pill splitter cialis generic cialis cheapest price tag viagra buy on-line Eire generic cialis tadalafil absolutely free viagra sample pack canada donde comprar tadalafil generico en mexico kamagra British isles no cost delivery cialis Qualified canadian pharmacy get viagra acquire cialis on the internet india obtaining kamagra on the web forum cialis affordable on line pharmacy getting kamagra by means of customs how much does a viagra prescription cost levitra costs costco cvs pharmacy cialis cost cialis capsules assessment does generic viagra from india work invest in kamagra online uk cheap generic cialis affordable purchase cialis viagra on line levitra price ranges comparison generic tadalafil vs cialis where by can i buy low cost viagra in australia low cost viagra canada pharmacy viagra generico brasil comprar kamagra products what are they cialis once a day Charge United kingdom shopping for viagra from canada Secure cheap generic viagra co United kingdom index most effective location to invest in generic cialis on the net purchase kamagra United states kamagra tablets uk can you buy cialis online in canada invest in kamagra oral jelly usa generic viagra australia paypal venta viagra generica espana obtain low cost kamagra oral jelly greatest place to get cialis on the net purchase levitra on the net australia buy levitra canada purchase viagra on the net australia paypal obat herbal cialis low cost kamagra london totally free cialis demo voucher get kamagra direct from india buy kamagra jelly in london cialis generico farmacias similares cialis generico en mexico comprar where by am i able to invest in sildenafil on the internet taking cialis with food stuff buy kamagra quick shipping and delivery purchase kamagra oral jelly australia feminine pink viagra wikipedia the place am i able to get cialis cheap purchase generic cialis 5mg cialis order British isles kamagra quickly two uk generic viagra available for purchase online get cialis on the web British isles kamagra generika billig cialis prescription read more canada inexpensive generic levitra viagra australia Charge levitra tablet value in india can you have viagra prescription from wander in clinic am i able to acquire cialis on line in canada does herbal cialis perform comprare cialis generico on line Discussion board acquire viagra on line now kamagra on the web kaufen paypal viagra price ranges on the internet cialis professional evaluations cialis obtain on the net cialis on-line pharmacy canada generic cialis most affordable price tag generic cialis on the web india obtain kamagra oral jelly on line buying viagra on the web cialis rate 5mg viagra generico espana precio can you will get cialis in canada viagra price raise 2013 getting viagra on the net British isles forum is cialis or viagra cheaper kamagra cheaper.

The Greatest Guide To penawar kencing manis dan darah tinggi



Jus buah delima dapat memberikan zat kepada badan serta menyegarkan badan dan ianya dapat dihadamkan dengan cepat kerana ianya bersifat ringan dan akan mengeluarkan haba bersama dengan angin di dalam perut. Ianya juga bertindak sebagai penawar yang baik untuk cirit-birit, anemia, tekanan darah tinggi dan atritis.

Delima di kenal dalam 3 jenis yaitu delima merah, delima putih dan delima ungu, secara fisik hampir sama hanya saja warna buah bagian dalamnya yang berbeda. Mungkin sudah lumayan sulit menemukan pohon delima sekarang ini, entah karena apa tapi memang pohon - pohon delima sudah jarang di temui walaupun tetap masih ada.

“Kami cukup terkejut oleh hasil riset kami. Sebelumnya kami menemukan buah-buahan lain, seperti anggur, mampu bekerja sebagai penghambat enzimMeski demikian, para peneliti belum bisa memastikan jumlah dosis yang efektif untuk mencegah kanker payudara mengingat senyawa kimia yang berasal dari makanan tidak mudah diserap.

Tubuh yang langsing memang sangat menyenangkan, karena dengan tubuh yang langsing kita bisa tampil percaya diri, tapi bagaimanapun anda harus berhati-hati dalam memilih metode pelangsingan agar tidak menimbulkan efek buruk bagi kesehatan.

Delima merah sering ditanam di pekarangan rumah sebagai tanaman hias, sekaligus untuk dimakan buahnya. Beberapa kultivarnya yang kerdil bahkan telah dikembangkan khusus sebagai tanaman hias.

Khasiat lainnya berasal dari kandungan zat tanin yang ada pada buah ini, dimana mereka dapat membius cacing gelang, cacing kremi, dan cacing puta dalam usus, sehingga mereka dapat ikut keluar melalui feses pada saat buang air besar. Di Mesir dan Vietnam sendiri pengobatan ini sudah umum dilakukan.

Plate o liver for #offalweek in school now. Served with polenta, crispy pancetta, roast onion + marsala sauce #cookeatsleeprepeat

Due to the fact she had tasted the fruit in Hades, she was banished into the ubat kencing manis lulus KKM realm of darkness in Winter season for the one/3 A part of the yr and allowed to arrive forth into the light in spring exactly where she remained till Wintertime arrived about again. Karena dia telah mencicipi buah di Hades, ia dibuang ke alam kegelapan di musim dingin untuk bagian one / three tahun dan diperbolehkan untuk tampil ke dalam petua kencing manis cahaya di musim semi di mana ia tetap sampai musim dingin datang lagi.

Irrespective of how thorough you might be, there is certainly constantly an opportunity she may well slip out the doorway. Your cat is more more likely to get house safely if she provides a collar and ID. Also, be an excellent citizen by complying with any area cat licensing legal guidelines.

ظهر الفساد في البر والبحر بما كسبت أيدي الناس ليذيقهم بعض الذي عملوا لعلهم يرجعون

I do enable my sufferers to employ some reduced Fats milk or skim milk on their own cereal. Complete wheat macaroni, noodles, spaghetti, and many others. will also be readily available and so are fantastic resources of protein.

Ia mengandungi sejenis bahan protein serta garam galian yang menghentikan tindak balas luar biasa yang website dihasilkan oleh gluten dalam usus kecil.

Antioksidan yang terkandung di dalamnya membantu mencegah penyumbatan pada pembuluh darah arteri oleh kolesterol.

A total blood cholesterol level must be symptoms of large negative cholesterol in the human body,exactly where must your cholesterol stages be regular hdl cholesterol,Liquid crystal display cholesterol how to control cholesterol residence treatment.

Top Guidelines Of ubat kuat lelaki di farmasi



no need urut. go purchase penis desensitize product/spray. you could last lengthier but you won't truly feel your dik essentially there. It truly is your choice.

 korang nak tinggi ? Nak tingkatkan keyakinan diri ? Dah test macam - macam jenis produk tinggikan badan tapi masih tak berjaya malah dah bersenam berkali- kali  badan tetap tak tinggi  . Macam mana ni ? Jangan risau CCL nak kenalkan korang dengan satu produk nutritional supplement tambah ketinggian  secara semulajadi iaitu Hello-In addition + Hello-Max . Hi-As well as merupakan salah satu complement yang mempunyai formula lengkap untuk tambah ketinggian. Hi-Moreover ni sesuai diambil oleh kedua- dua golongan lelaki mahupun wanita . Hi-Plus ni juga merupakan health supplement tambah tinggi  yang membekalkan nutrisi  dalam tubuh badan dengan jumlah vitamin , mineral dan asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan. Korang tak perlu risau Hi-Moreover ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya dan ianya adalah 100% selamat dan berkesan untuk digunakan .Hello-In addition ini juga adalah salah satu health supplement yang dikategorikan sebagai Food stuff Drug Interphase . Ianya bukan ubat . Hanya ubat sahaja yang memerlukan proses penapisan di bahagian KKM di mana KKM telah mengeluarkan surat rasmi menyatakan ianya tidak memerlukan pendaftaran produk .Untuk meyakinkan lagi semua produk Hi-As well as ni telah mendapat kelulusan dari pihak KKM dan jiga mendapat sijil halal . So korang tak perlu ragu-ragu dengan keselamatan produk .FUNGSI Health supplement TAMBAH KETINGGIAN HI-Moreover● membekalkan nutrien kepada tulang dengan bertenaga .● membantu korang untuk meningkatkan ketinggian secara pantas , bertenagah dan tidak penatBAHAN- BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM HI-PLUS1. GOJI BERRY● mengandungi antioksidan dua sehingga empat kali ganda berbanding blueberry.● mengurangkan kelesuan.● tambah tenaga dalam badan .● mengandugi vitamin E yang baik untul sel kulit .● bertindak menjaga kesihatan jantung .● mengurangkan risiko terkena kanser.two. SUSU SOYA● membekal kalsium pada tubuh .● menguatkan gigi dan tulang .● membekalkan protein yang tinggi .● mengawal berat badan .● mengawal kolestrol .three. SPIRULLINA● membantu membina sel otak yang berkualiti .● meningkatkan daya pengikatan oksigen sel darah merah .● mengimbangi fungsi otak kiri dan kanan .● melambatkan proses penuaan .4. ALFALFHA● mengatasi masalah susah untuk tidur .● menghalang radikal bebas .

adalah suatu alat yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam hubungan seks.

trus pake aromatheraphy jg.Alhamdulillah bisa bobo nyenyak dan paginya udh lmyn seger,g panas lagi.anak2 yg kliatan lesu ky mw flu jg cepet2 aq ksh juga,alhamdulillah pagi g meler lagi.kudu inventory kl bisa deh,biar g dikit2 obat ksian kan kl kena kimia terusss #oilers 

Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding bathmate.

7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz zakar, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan medical professional yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai.

Yet another sort of mothball which COULD most likely damage matters is crafted from dichlorobenzene. That received’t increase your automobile’s overall performance both, but as it throws chlorine to the blend, it could generate HCl for a byproduct when burned. pumping HCl by way of your engine and exhaust procedure is most likely not Superb for its longevity

nitrous tu lain citela, jarang sgt org pakainye, kalau ubat gegat ni ramai yg it's possible pakai. aku teringin gak nk consider, tp aku takut get more info mebahaye je, aku check2 kt tenet naphatalene ni bahaye, takot nk attempt

Ini membuatkan zakar untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang more info lebih banyak darah semasa ereksi ordinary. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus zakar anda akan menjadi lebih besar

Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.

Speman from Himalaya is often a Accredited Ayurvedic herbal formulation that has been proved advantageous in improving the male reproductive health. It can help to take care of healthful sperm wellness, improve the sperm depend and sperm motility.

5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama fifteen minit…. dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain… sangat menjimatkan masa      

kes nye camni.. time aku asik guna ubat gegat ni.. mmg aku puas hati, laju beb… n aku xpeduli asap ape get more info kuar… tp sekian lama dah pakai, ttibe aku nyer plug tercabut.. masalahnya keep track of kat plug tu pun dah haus.. xleh nak pasang.. kat tgh highway lak tu…

nanti nak consider guna ron97 kut2 ada kesan pada minyak tapi rasanya kalu help you save pun jatuh mcm rega ron95 je kan???

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15